NYHEDER

NYHED | SEPTEMBER 2023

ABENA HAR I SAMARBEJDE MED I-TEAM DANMARK FÅET EN NY SERVICEBIL
I ABENA har vi i samarbejde med i-team Danmark fået en ny servicebil, der er fyldt med rengøringsmaskiner og -robotter fra i-team. Du kan booke bilen og vores konsulent Heidi helt gratis til at komme forbi dine lokaler, så du kan se og opleve i-teams innovative rengøringsløsninger i brug på din lokation.

Læs mere


NYHED | AUGUST 2023

DET SIGER VORES KUNDER
Vi får løbende feedback fra vores kunder - derfor har vi dedikeret en side til at vise et udpluk af de kundeudtalelser, vi modtager.

Læs mere her


NYHED | AUGUST 2023

TØNDER ER PÅ VEJ TIL GRØN RENGØRING
Tønder Kommune har i samarbejde med ABENA sat fokus på medarbejdernes arbejdsmiljø. Det har resulteret i en række forbedringer og tiltag - blandt andet har 110 medarbejdere deltaget på ABENA Academy for at lære om nye arbejdsvaner og metoder, som skåner kroppen mest muligt.

Klik på linket herunder og læs hele artiklen på 'Rent i Danmarks' hjemmeside.

Gå til artiklen på rentidanmark.com


NYHED | NOVEMBER 2022

PURI-LINE RECYCLED MIKROFIBERKLUD FREMSTILLET AF 70% GENBRUGSPLAST

Med ABENAs nye, Svanemærkede mikrofiberklud, som er fremstillet af genbrugsmateriale, hjælper du miljøet. 

Læs mere her


NYHED | FEBRUAR 2022

ABENA ER STOLT SPONSOR AF DM I SKILLS 2022
D. 28. – 30. april 2022 afholdes DM i Skills - det årlige Danmarksmesterskab for unge fra danske erhvervsuddannelser. ABENA er i år stolt sponsor og bidrager med udstyr og materialer til brug for deltagerne.

Læs mere her


NYHED | NOVEMBER 2021

ABENA FORHANDLER NU KOMPLETTE ROBOTRENGØRINGSLØSNINGER
Med brugen af robotter åbner sig en helt ny verden af muligheder inden for rengøring. Vælg en robot fra ABENAs sortiment, og få en løsning, der sikrer et højeffektivt og ensartet rengøringsresultat - hver gang. 

Læs mere her


NYHED | OKTOBER 2021

NYT FACILITY MANAGEMENT-KATALOG ONLINE
Vi har samlet alt, du har brug for inden for Facility Management i vores nye katalog - lige fra kemi og rekvisitter til kildesortering, aftørringspapir og meget mere.

Dyk ned i en verden fuld af totalløsninger og muligheder fra ABENA.

Se kataloget her


NYHED | OKTOBER 2021

MØD OS PÅ DRM
Den 3. - 4. november 2021 afholdes Dansk Rengøringsmesse i Odense Congress Center - og du kan møde os på messens største stand. Kom forbi og oplev løsninger inden for bæredygtighed, robotteknologi, kildesortering og washroom.

Er du endnu ikke tilmeldt messen? Tilmeld dig via DRMs hjemmeside.

Tilmeld dig her


NYHED | OKTOBER 2021

NY SERIE AF KVALITETSPAPIR FREMSTILLET 100 % CO2-NEUTRALT
ABENA introducerer ABENA Care-Ness Excellent Eco - en ny papirserie, som er fremstillet 100 % CO2-neutralt via 100 % vedvarende energi.

Download vores løsblad og læs mere. 

Download løsblad


NYHED | APRIL 2021

NY DANSKPRODUCERET, BÆREDYGTIG DISPENSERSERIE 
ABENA introducerer ny serie af dispensere i 100 % genanvendt materiale. Classic Recycled-serien fås i både hvid og sort. Download løsblade om produktserien her:

White Classic Recycled

Black Classic Recycled


NYHED | NOVEMBER 2020

KØB DINE EGNE MÅTTER - DET BETALER SIG 
Måtter til brug i indgangsparter erhverves ofte gennem lejekontrakter, hvor du via abonnement betaler for dine måtter. Men vidste du, at der faktisk er penge at spare, hvis du vælger at eje frem for at leje?

Læs mere om, hvad du kan spare på at eje


PRODUKTFOKUS | OKTOBER 2020

LIFECLEAN - OVERFLADEDESINFEKTION HAR ALDRIG VÆRET VIGTIGERE
LifeClean er et sublimt desinfektionsmiddel uden klor og alkohol med dokumenteret effekt mod coronavirus. Det gør, at du opnår tryg og effektiv desinfektion uden behov for eftertørring.

Køb LifeClean i vores webshop

 


NYHED | SEPTEMBER 2020

EASY ENGANGSMOPPE - TIL STEDER MED EKSTRA HØJE KRAV TIL HYGIEJNEN
Læs mere om vores nye moppe i sortimentet - EASY engangsmoppe. Moppen er særlig ideel til områder med ekstra høje krav til hygiejnen. 

Se løsblad


NYHED | JUNI 2020

NY SERIE AF MÅTTER MED VIGTIGE CORONABUDSKABER
I ABENAs sortiment finder du nu måtter med budskaber, der kan hjælpe medarbejdere og gæster til at holde afstand eller huske den gode håndhygiejne. Du kan fx anvende måtterne i dine indgangspartier for at hjælpe alle godt på vej. 

Se vores nye måttesortiment

 


NYHED | MARTS 2020

HUSK DIN DOKUMENTATION - OPBEVAR DATABLADE FOR ALT INDKØBT KEMI
Siden 1. juli 2019 har du skulle vurdere brugen af farlige stoffer og materialer i en særlig arbejdspladsvurdering (APV). APV-processen stiller fornyede krav til dokumentationen, når du køber kemi. Læs her mere om, hvordan ABENA kan hjælpe dig. 

Læs mere


OMTALE | FEBRUAR 2020

OG VINDEREN ER...
Vinderen af den bæredygtige rengøringsvogn, som var vores hovedpræmie på Dansk Rengøringsmesse 2019, blev oldfrue Antje Rasmussen fra Gl. Avernæs Sinatur Hotel og Konference!

Vi ønsker Antje stort tillykke med præmien og håber, den vil gøre glæde i arbejdet fremover.

Vognen er lavet i 75% genbrugsplast og er 100% genanvendelig - læs mere her

 


CASE | JANUAR 2020

I-MOP HAR GIVET JETTE MERE TID, EFFEKTIVITET OG VELVÆRE
Jette Britta Madsen arbejder til daglig som rengøringsassistent på Sæby Hallenslev Friskole. Efter hun er begyndt at bruge maskinen i-mop, har hun fået mere tid, rengøringskvalitet og velvære i sin hverdag. 

Læs mere


NYHED | DECEMBER 2019

VI UDVIDER PURI-LINE SERIEN MED TO NYE MIKROFIBERMOPPER
I Puri-Lines serie af mopper finder du nu to nye mikrofibermopper - Micro Complete og Micro Brush. Begge mopper bærer Svanemærket og lever hermed op til Miljømærkning Danmarks krav.

Læs mere om Micro Complete og Micro Brush


NYHED | NOVEMBER 2019

UDVALGTE PURI-LINE-PRODUKTER FORHANDLES NU I EMBALLAGE FREMSTILLET AF MINIMUM 95 % GENBRUGSPLAST
Puri-Line er ABENAs helt eget svanemærkede brand inden for rengøringsmidler, mopper og klude. Vi forhandler nu udvalgte rengøringsmidler i emballage bestående af mindst 95% genbrugsplast.

Læs mere om Puri-Line


PRODUKTFOKUS | NOVEMBER 2019

STOP SNAVS OG FUGT INDENDØRE MED MÅTTER I HØJ KVALITET
Vintermånederne betyder ofte smuds og sjap indenfor. Sig stop til snavs og fugt indendøre med måtter af høj kvalitet. Se, hvad vi kan tilbyde dig i vores løsblad. 

Se løsblad


NYHED | NOVEMBER 2019

PERMANENT PRISREDUKTION PÅ UDVALGTE WOCA DENMARK PRODUKTER 
Der er mange penge at spare, når du køber WOCA Denmark gulvsæber hos Abena. Vi forhandler nu udvalgte WOCA Denmark produkter til en fast nedsat pris, hvor du kan spare op til 463 kr. pr. dunk. 

Se vores nye priser


OMTALE | OKTOBER 2019

"ABENA VIL VÆRE RENGØRINGENS GOOGLE" 
Rent i Danmark var i sommeren 2019 på besøg hos Abena for at sætte fokus på Abena Facility Management. Det blev til en spændende artikel omkring vores løsninger og om vores vision: At Abena Facility Management skal blive rengøringens svar på Google.

Læs eller genlæs artiklen


NYHED | AUGUST 2019

IMOP LITE - DEN MEST FLEKSIBLE MASKINE PÅ MARKEDET 
Vi byder velkommen til det nyeste skud på stammen: imop Lite. Uovertruffen manøvredygtighed og fleksibilitet gør imop Lite til den ideelle gulvvaskemaskine.

Læs mere

keyboard_arrow_up
Loading...