Styrk dine cleaning-kompetencer med  ABENA Academy

ABENA Academy er en serie af modulopbyggede kurser, der tager udgangspunkt i erhvervsrengøring. Via ABENAs egne undervisere lærer du om en lang række områder inden for rengøring i både teori og praksis.

Hvad end du er ny i faget eller blot har lyst til at lære endnu mere, kan ABENA Academy hjælpe dig til en mere effektiv rengøring.


Hvem henvender ABENA Academy sig til?
Kurset er for dig, som arbejder med erhvervsrengøring, og som ønsker mere viden omkring dit arbejdsområde. Du kan for eksempel være serviceassistent, serviceleder eller have en anden jobfunktion, der har forbindelse til rengøring. Du kan deltage uafhængigt af kompetenceprofil og erfaring.

Hvordan fungerer ABENA Academy?
ABENA Academy er opbygget af trinvise moduler, som startes ved modul 1. Når modul 1 er gennemført, kan du gå videre til modul 2 og herefter modul 3. Læs mere om de enkelte moduler samt undervisningen herunder.


Modul 1 - Kom godt i gang

I modul 1 er formålet at styrke kursistens kompetencer og sikre, at de har den grundlæggende viden om rengøring, metoder og midler. Modulet vil blandt andet fokusere på: 

 • check Viden om rengøringsmidler og dosering
 • check Korrekt brug af mikrofiber
 • check Tips og tricks til valg af gode ergonomiske hjælperedskaber.

Modul 2 - Sanitetsrengøring

I modul 2 er formålet at styrke kursistens kompetencer inden for rengøring af toiletter samt af baderum. Modulet vil blandt andet fokusere på: 

 • check Brug af syre kontra base
 • check Rengøring af overflader i sanitetsområder
 • check Valg samt brug af værnemidler.

Modul 3 - Rengøring af overflader

I modul 3 er formålet at styrke kursistens viden omkring rengøring af gulve og øvrige overflader. Modulet vil blandt andet fokusere på: 

 • check Generel gennemgang af forskellige overfladetyper
 • check Tips og tricks til pleje af gulve
 • check Korrekt valg af udstyr.

Sådan fungerer undervisningen

Alle ABENA Academys moduler er korte, og de kan gennemføres på en formiddag eller eftermiddag. Undervisningen er et miks af teori og praksis, hvor underviseren guider dig gennem modulets pensum. Undervisningen kombineres med opgaver, hvor du enten arbejder enkeltvist eller i en lille gruppe med andre kursister.

ABENA Academy er virkelighedsnært, og kurserne giver dig plads til og mulighed for at drøfte hverdagsudfordringer med underviseren og de øvrige kursister. Hvert modul består af en lille gruppe kursister (op til 10 personer). Undervisningen foregår i et afslappet læringsmiljø, hvor der er tid og fokus på den enkelte kursist. Ved deltagelse på ABENA Academy får du også mulighed for at netværke og udveksle erfaringer på tværs af branchen. 

Uddannelsesmaterialer
Hvert modul lægger vægt på både teoretiske og praktiske opgaver, da du hermed kan lære ny teori, men samtidig kan gå hjem på din arbejdsplads og omsætte teorien til praksis. Forud for kurset modtager du en lommebog og metodekort, så du har mulighed for at forberede dig til den kommende undervisning. Materialerne kan efterfølgende bruges som opslagsværker og guides i dine daglige arbejdsopgaver.

Pris pr. kursist pr. modul:
Fra 600 kr. ekskl. moms. Prisen er inklusive forplejning og uddannelsesmateriale. Kontakt os via formularen herunder for at høre din specifikke pris.

ABENA Academy
- få endnu mere at vide

Lyder ABENA Academy interessant for dig? Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere. Udfyld vores formular, hvis du eksempelvis ønsker svar på: 

 • Hvordan du kan tilmelde dig ét eller flere moduler i ABENA Academy.
 • Konkrete spørgsmål til ABENA Academy.
 • Hvordan ABENA Academy kan give dig og dine kollegaer/medarbejdere et kompetenceløft inden for rengøring.

Du er også meget velkommen til at skrive til os via formularen, hvis du har andre spørgsmål. Send os en besked i dag - så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Vælg venligst, om du ønsker at deltage på kurset i Aabenraa eller Taastrup.
keyboard_arrow_up
Loading...