Gulvvaskemaskiner
-​ hør mere om, hvad vi kan gøre for dig


Når du skal vælge en gulvvaskemaskine, er der flere parametre, du med fordel kan overveje: Hvor store er dine arealer? Har du behov for særlig ergonomisk støtte? Og kan det overhovedet betale sig at investere i en gulvvaskemaskine? 

Har du brug for vejledning i disse spørgsmål, kan ABENA hjælpe dig godt i gang. Vi har mange års erfaring inden for salg af gulvvaskemaskiner, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Hos os får du:

  • checkEt stort sortiment med et væld af kendte brands såsom Nilfisk, Taski og i-mop.
  • checkHjælp til at beregne den tidsbesparelse, du kan opnå ved at udskifte dine manuelle rekvisitter eller ved at opdatere din maskine til en nyere eller anden model.
  • checkMulighed for at afprøve maskinerne i praksis på dine egne gulve, så du kan finde den model, som passer dig bedst.

Lad os fortælle dig om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om dine muligheder inden for valg af gulvvaskemaskiner, så tøv ikke med at kontakte os. Via vores erfarne konsulenter tilbyder vi en snak om dine behov, ønsker og muligheder - naturligvis helt gratis og uforpligtende. Du er velkommen til at ringe direkte til vores kundeservice eller udfylde vores kontaktformular, som du finder herunder. 

Ring til os

phone 74 31 18 18

Vi sidder klar på telefonen mandag - torsdag: 8 - 16 og fredag: 8 - 15.30. 

Book møde

Du kan også kontakte os via kontaktformularen nedenfor, hvis du ønsker at booke et uforpligtende møde med os. Du er også meget velkommen til at udfylde formularen, hvis du blot ønsker at blive kontaktet af os. Udfyld kontaktformularen og tryk send - så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig! 

keyboard_arrow_up
Loading...