Robotter 

- en ny verden af automatiske rengøringsmaskiner

ABENA bestræber sig på at være førende inden for Facility Management-konceptet – lige fra kemi, rekvisitter, manuelt operative maskiner og nu også fuldautomatiske robotløsninger. Derfor tilbyder ABENA nu komplette robotløsninger, som sikrer et højeffektivt og ensartet rengøringsresultat - hver gang.


Fra cobots til fuldautomatiske løsninger

ABENAs robotløsninger spænder fra mindre automatiske løsninger i form af kollaborative robotter (cobots) til fuldautomatiske løsninger, som klarer alt fra små til store opgaver uden større menneskelig indgriben. I sortimentet finder du professionelle robotstøvsugere, robotfejemaskiner og robotgulvvaskere, så du uanset dit behov for rengøring kan finde en løsning, som giver dig et godt og ensartet rengøringsresultat hver gang.


Derfor skal du vælge en rengøringsrobot

  • checkEr en god og alternativ løsning til manglen på arbejdskraft. 
  • checkAflaster dit personale for ergonomisk hårde opgaver.
  • checkFrigør tid til andre opgaver.
  • checkHar en stor rengøringseffekt med et minimum af arbejde.
  • checkImødekommer de stadigt stigende krav til rengøring.
  • checkEnsartet rengøringsresultat hver gang.

Lad os vise dig fordelene

Er du i tvivl om dine faktiske besparelser ved at anskaffe en rengøringsrobot? I ABENA tilbyder vi at lave en ROI-beregning, før du køber et produkt – på den måde kan du tydeligt se, hvad du kan spare ved at anskaffe en robot til dine rengøringsopgaver. Vi står også klar til at guide dig i dit valg af maskine, hvor vi tager udgangspunkt i dit konkrete behov.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder. Send os dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up
Loading...