Det siger vores kunder

I ABENA gør vi altid vores ypperste for at levere kvalitetsløsninger, som dækker din virksomheds behov. Derfor varmer det også vores facility-hjerte, når vi får positiv feedback fra vores kunder – og derfor har vi dedikeret en side til at vise et udpluk af de kundeudtalelser, vi løbende modtager.


”Mine medarbejdere har været utrolig glade for at bruge moppen, da den er så nem at arbejde med. Vi har også oplevet, at vores vand- og kemiforbrug har været minimalt ved brugen af Micro Complete. Moppen har ikke trukket striber og har kun efterladt vores gulve flotte, ligegyldigt hvilke gulvtyper vi har brugt den på. Det er faktisk en af de bedste mopper, vi nogensinde har prøvet!”

”Med hjælp fra ABENA fik vi konverteret næsten alle vores rengøringsmidler, mopper og klude over til udgaver af Puri-Line – det er nu kun et mindre antal af produkter, som vi ikke kan få med miljømærker. Disse produkter koster lidt mere at anskaffe, men til gengæld holder de længere, så den grønne omstilling går nærmest lige op med de udgifter, vi havde tidligere.”


”Før havde jeg ofte ondt i ryggen – indimellem så meget, at jeg kunne være i tvivl, om jeg kunne blive i jobbet i længden […] Efter at jeg er begyndt at bruge i-moppen, har det giver mig meget mere velvære i jobbet. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg ikke belaster min ryg på samme måde som før – og jeg behøver nu ikke at lave rygøvelser hver eneste dag for at kunne holde det i ave. Jeg synes også, at jeg når meget mere nu, end før vi havde i-moppen […] Og så kan man virkelig mærke, at gulvene bliver rene. De fremstår helt rene og lyse, når jeg har været over dem med maskinen.”

”Til at starte med var vi skeptiske over for at skulle bruge SprayWash, men allerede fra første dag var der stor glæde over systemet. Det gør bare hverdagen nemmere, blandt andet fordi det er nemmere at håndtere de små bøtter frem for 5 liters dunke, og så vejer SprayWash ingenting ift. ældre systemer. Vi bruger det på skoler og i haller, og vi må bare sige – det virker!”


”Vi er som alle andre kommuner i gang med en grøn omstilling og har sat klimamål op for hele kommunen. På rengøringsområdet arbejder vi lige nu på at opnå Svanemærket, hvor ABENA er sparringspartner for os i omstillingsprocessen […] Vi skal levere meget dokumentation for at opnå Svanemærket, og her er det en stor fordel, at ABENA kan levere statistik for vores indkøb, så det er muligt at dokumentere, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal hen […] Vi oplever det som et reelt samarbejde, hvor begge parter har fokus på at gøre tingene rigtigt og på den gode måde. Vi oplever ikke, at ABENA går ind i det for at skabe mersalg. Men det er klart, at i sidste ende bliver vi jo nok en mere trofast kunde hos dem.”

”Vi har deltaget på modul 1 på ABENA Academy, og det har været et supergodt kursus. Underviseren var rigtig god til at forklare, og det blev ikke kedeligt på noget tidspunkt. Vi fik ny viden om nye produkter på markedet, og vi fik også genopfrisket vores viden om teknikker, for eksempel hvordan man arbejder med forfugtning af klude og pakker en rengøringsvogn. Det var super godt, at kurset tog udgangspunkt i de rengøringsmidler og klude, som vi arbejder med i hverdagen. Alt i alt var det er rigtig godt kursus, som vi fik meget ud af – til trods for, at det kun varede 4 timer mener vi faktisk, at det var bedre end hele rengøringsteknikeruddannelsen.”


Kontakt os i dag og få råd og vejledning af vores konsulenter.
Så får du den bedste løsning.

 

ABENA A/S
Egelund 35
6200 Aabenraa

Tlf.: 74 31 18 18
Mail: info@abena.dk

keyboard_arrow_up
Loading...