ABENA er stolt sponsor af DM i Skills 2022

D. 28. – 30. april 2022 afholdes DM i Skills - det årlige Danmarksmesterskab for unge fra danske erhvervsuddannelser. ABENA er i år stolt sponsor og bidrager med udstyr og materialer til brug for deltagerne.

Siden 2011 har DM i Skills været en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor dygtige unge konkurrererer i deres fagspeciale – og DM i Skills 2022 bliver ingen undtagelse. Dette års Danmarksmesterskab bliver det største af sin slags, da der i år vil være konkurrencer i hele 49 konkurrencefag og 22 demofag – her i blandt rengøring, som for første gang bliver en del af konkurrencefeltet.

I ABENA ønsker vi at støtte op om rengøringsbranchen og om talentudviklingen inden for feltet. Derfor sponsorerer ABENA i år både udstyr og materialer til konkurrencerne inden for rengøring:

”Vi vil meget gerne støtte op om det gode tiltag, som DM i Skills er og har været i rigtig mange år. Der er nu kommet er fagfelt med, som vi i ABENA har et bredt kendskab til. Vi kender rengøringsbranchens behov og udfordringer, og herfra ved vi, at der er brug for talentudvikling og en positiv vibe omkring hele branchen. Derfor er vi stolte af at kunne bidrage til, at en masse fagfolk får mulighed for at vise, hvor dygtige de er, hvilket jo er til inspiration for os alle sammen,” fortæller Gitte Raahauge, Project Manager inden for rengøring ved ABENA.

DM i Skills 2022 afholdes i Høng 28. – 30. april 2022 og faciliterer konkurrencer inden for blandt andet rengøring, lejring, tilberedning af lettere anretninger, opdækning til konferencer og møder samt andre brancherelaterede opgaver. Arrangementet er åbent alle tre dage for interesserede, som kan få lov at opleve de dygtige mennesker konkurrere helt tæt på.

DM i Skills 2022 afholdes i Høng 28. – 30. april 2022 og faciliterer konkurrencer inden for blandt andet rengøring, lejring, tilberedning af lettere anretninger, opdækning til konferencer og møder samt andre brancherelaterede opgaver. Arrangementet er åbent alle tre dage for interesserede, som alle kan få lov at opleve de dygtige mennesker konkurrere helt tæt på.

keyboard_arrow_up
Loading...