VIDENSCENTER

Kildesortering

Daglig affaldshåndtering kan skabe forskellige udfordringer for vores kunder. Fælles for de fleste erhvervsområder er, at der i dag og fremover vil stilles stadig større krav til kildesortering. Med ABENA Facility Management får du gennemtestede løsninger til sortering af alle typer affald, uanset om det er bionedbrydeligt, papir/pap, metal, plast, dåser og flasker, brændbart eller andet. Få svar på alle dine spørgsmål og gratis vejledning til, hvordan du kan optimere kildesortering med både miljømæssige og økonomiske fordele.

ABENAs vejledning i affaldssortering sker med udgangspunkt i Miljøstyrelsens sorteringsvejledning om Strømlinet affaldssortering (mst.dk). Ved tvivlsspørgsmål kan du kan spørge din kommune om yderligere oplysninger vedrørende konkrete produkters affaldssortering. 


 

I 2022 skal 
50% 
af husholdningsaffaldet
genanvendes

KLAR, PARAT, SORTÉR!

Ressourcestrategien "Danmark uden affald" kommer i de kommende år til at betyde nye regler for både virksomheder og privates kildesortering. 

I Klimaplanen fra d. 16. juni 2020 blev det vedtaget, at alle danske husholdninger skal sortere deres affald i 10 fraktioner. Læs mere om de 10 fraktioner og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde dig.

Læs mere om 10 affaldsfraktioner


Læs mere i vores brochure om, hvordan du som virksomhed kan optimere din kildesortering og være med til at skabe et DANMARK UDEN AFFALD.

Vælg herunder brochuren, som passer til din branche.

Virksomheder

Skoler & institutioner

Klinikker

  Hotel og Restauration

Kontakt ABENA Facility Management

- og få lavet en skræddersyet løsning til din virksomhed.

 

ABENA A/S
Egelund 35
6200 Aabenraa

Tlf.: 74 31 18 18
Mail: info@abena.dk

keyboard_arrow_up
Loading...