STORKØKKEN

Facility Management
Storkøkken

Hvad står menuen på i dag? Storkøkkener og kantiner giver hver dag tusindvis af mennesker en hyggelig pause med lækker mad. Med vores totalløsninger inden for rengøring, washroom og kildesortering, hjælper vi vores kunder med at sikre, at kvaliteten altid er i top for alle deres sultne gæster. Vi leverer totalløsninger inden for rengøring, som gør det nemt at holde en høj hygiejnestandard, som er effektiv og nem at udføre, mens alle regler og love overholdes. Vores løsninger inden for kildesortering gør det let at sortere miljørigtigt og overholde lovgivningen på området, uden besvær. Vælger du vores totalløsning, giver du dig og dit køkken de bedste forudsætninger for at holde en høj standard inden for fødevaresikkerhed samt sikring mod sygdom og bakterier.

Kontakt os, hvis du har brug for vejledning og sparring i det rigtige valg af produkter – så hjælper vi dig med at finde det, du har brug for.
Velbekomme!

Listeria - nej tak!

Listeria kan være svær at komme af med, når den først er kommet ind i dit køkken. Derfor er det vigtigt at udføre korrekt rengøring og desinfektion, så begyndende bakteriedannelser stoppes. 

Læs mere om, hvordan du fjerner listeria i vores brochure 'Listeria - nej tak!'

Gå til brochure

Har du set? 

LifeClean - guide til rengøring i restauranter og køkkener


Hvordan finder man de rigtige Facility Management produkter til storkøkkenet? Svaret ligger i vores product selector.
Prøv vores product selector, der kan guide dig til produkter der passer til dine behov.

Hvordan finder man de rigtige Facility Management produkter til storkøkkenet?

Prøv vores product selector, der kan guide dig til produkter der passer til dine behov.

Hvis du allerede er Abena Online kunde og ligger varer i kurven, kan du trykke på "vis varer i Abena Online" for at foretage købet via din profil.

keyboard_arrow_up
Loading...