NYHEDER & KAMPAGNER

CASE | JANUAR 2020

I-MOP HAR GIVET JETTE MERE TID, EFFEKTIVITET OG VELVÆRE
Jette Britta Madsen arbejder til daglig som rengøringsassistent på Sæby Hallenslev Friskole. Efter hun er begyndt at bruge maskinen i-mop, har hun fået mere tid, rengøringskvalitet og velvære i sin hverdag. 

Læs mere


KAMPAGNE | DECEMBER 2019

STÆRKE EFTERÅRS- OG VINTERKAMPAGNEPRISER 
Rengøring på professionelt niveau handler om mere end blot at gøre rent. Vi kan hjælpe dig, hvad enten du har fokus på ergonomi, økonomi, bæredygtighed og/eller effektivitet. Find gode tilbud i vores efterårs- og vinterkampagneavis. Tilbudene gælder til og med 31. januar 2020. 

Download kampagneavis


NYHED | DECEMBER 2019

VI UDVIDER PURI-LINE SERIEN MED TO NYE MIKROFIBERMOPPER
I Puri-Lines serie af mopper finder du nu to nye mikrofibermopper - Micro Complete og Micro Brush. Begge mopper bærer Svanemærket og lever hermed op til Miljømærkning Danmarks krav.

Læs mere om Micro Complete og Micro Brush


NYHED | NOVEMBER 2019

PURI-LINE FORHANDLES NU I ENDNU GRØNNERE EMBALLAGE
Puri-Line er Abenas helt eget svanemærkede brand inden for rengøringsmidler, mopper og klude. Vi gør serien endnu grønnere og forhandler nu udvalgte rengøringsmidler i emballage bestående af mindst 95% genbrugsplast.

Læs mere om Puri-Line


PRODUKTFOKUS | NOVEMBER 2019

STOP SNAVS OG FUGT INDENDØRE MED MÅTTER I HØJ KVALITET
Vintermånederne betyder ofte smuds og sjap indenfor. Sig stop til snavs og fugt indendøre med måtter af høj kvalitet. Se, hvad vi kan tilbyde dig i vores løsblad. 

Se løsblad


NYHED | NOVEMBER 2019

PERMANENT PRISREDUKTION PÅ UDVALGTE WOCA DENMARK PRODUKTER 
Der er mange penge at spare, når du køber WOCA Denmark gulvsæber hos Abena. Vi forhandler nu udvalgte WOCA Denmark produkter til en fast nedsat pris, hvor du kan spare op til 463 kr. pr. dunk. 

Se vores nye priser


OMTALE | OKTOBER 2019

"ABENA VIL VÆRE RENGØRINGENS GOOGLE" 
Rent i Danmark var i sommeren 2019 på besøg hos Abena for at sætte fokus på Abena Facility Management. Det blev til en spændende artikel omkring vores løsninger og om vores vision: At Abena Facility Management skal blive rengøringens svar på Google.

Læs eller genlæs artiklen


BROCHURE | OKTOBER 2019

NILFISK EFTERÅRSKATALOG 2019 
Nilfisks katalog for efteråret 2019 er ude nu og kan downloades kvit og frit. Gå på opdagelse og se efterårets gode kampagnetilbud.

DOWNLOAD NILFISK EFTERÅRSKATALOG 2019


NYHED | AUGUST 2019

IMOP LITE - DEN MEST FLEKSIBLE MASKINE PÅ MARKEDET 
Vi byder velkommen til det nyeste skud på stammen: imop Lite. Uovertruffen manøvredygtighed og fleksibilitet gør imop Lite til den ideelle gulvvaskemaskine.

Læs mere

keyboard_arrow_up
Loading...