NYHEDER & KAMPAGNER

NYHED | JUNI 2020

NY SERIE AF MÅTTER MED VIGTIGE CORONABUDSKABER
I ABENAs sortiment finder du nu måtter med budskaber, der kan hjælpe medarbejdere og gæster til at holde afstand eller huske den gode håndhygiejne. Du kan fx anvende måtterne i dine indgangspartier for at hjælpe alle godt på vej. 

Se vores nye måttesortiment

 


PRODUKTFOKUS | MAJ 2020

KICKSTART DIN GRØNNE OMSTILLING MED PURI-LINE
Med ABENA som sparringspartner har Sorø Kommune foretaget en grøn omstilling - bl.a. har Sorø Borgerskole konverteret næsten alle anvendte rengøringsmidler og -rekvisiter til udgaver fra vores egen svanemærkede serie, Puri-Line.

Læs mere om vores vores Puri-Line rengøringsmidler samt -rekvisitter: 

Rengøringsmidler
Rekvisitter


NYHED | MARTS 2020

HUSK DIN DOKUMENTATION - OPBEVAR DATABLADE FOR ALT INDKØBT KEMI
Siden 1. juli 2019 har du skulle vurdere brugen af farlige stoffer og materialer i en særlig arbejdspladsvurdering (APV). APV-processen stiller fornyede krav til dokumentationen, når du køber kemi. Læs her mere om, hvordan ABENA kan hjælpe dig. 

Læs mere


OMTALE | FEBRUAR 2020

OG VINDEREN ER...
Vinderen af den bæredygtige rengøringsvogn, som var vores hovedpræmie på Dansk Rengøringsmesse 2019, blev oldfrue Antje Rasmussen fra Gl. Avernæs Sinatur Hotel og Konference!

Vi ønsker Antje stort tillykke med præmien og håber, den vil gøre glæde i arbejdet fremover.

Vognen er lavet i 75% genbrugsplast og er 100% genanvendelig - læs mere her

 


CASE | JANUAR 2020

I-MOP HAR GIVET JETTE MERE TID, EFFEKTIVITET OG VELVÆRE
Jette Britta Madsen arbejder til daglig som rengøringsassistent på Sæby Hallenslev Friskole. Efter hun er begyndt at bruge maskinen i-mop, har hun fået mere tid, rengøringskvalitet og velvære i sin hverdag. 

Læs mere


NYHED | DECEMBER 2019

VI UDVIDER PURI-LINE SERIEN MED TO NYE MIKROFIBERMOPPER
I Puri-Lines serie af mopper finder du nu to nye mikrofibermopper - Micro Complete og Micro Brush. Begge mopper bærer Svanemærket og lever hermed op til Miljømærkning Danmarks krav.

Læs mere om Micro Complete og Micro Brush


NYHED | NOVEMBER 2019

PURI-LINE FORHANDLES NU I ENDNU GRØNNERE EMBALLAGE
Puri-Line er Abenas helt eget svanemærkede brand inden for rengøringsmidler, mopper og klude. Vi gør serien endnu grønnere og forhandler nu udvalgte rengøringsmidler i emballage bestående af mindst 95% genbrugsplast.

Læs mere om Puri-Line


PRODUKTFOKUS | NOVEMBER 2019

STOP SNAVS OG FUGT INDENDØRE MED MÅTTER I HØJ KVALITET
Vintermånederne betyder ofte smuds og sjap indenfor. Sig stop til snavs og fugt indendøre med måtter af høj kvalitet. Se, hvad vi kan tilbyde dig i vores løsblad. 

Se løsblad


NYHED | NOVEMBER 2019

PERMANENT PRISREDUKTION PÅ UDVALGTE WOCA DENMARK PRODUKTER 
Der er mange penge at spare, når du køber WOCA Denmark gulvsæber hos Abena. Vi forhandler nu udvalgte WOCA Denmark produkter til en fast nedsat pris, hvor du kan spare op til 463 kr. pr. dunk. 

Se vores nye priser


OMTALE | OKTOBER 2019

"ABENA VIL VÆRE RENGØRINGENS GOOGLE" 
Rent i Danmark var i sommeren 2019 på besøg hos Abena for at sætte fokus på Abena Facility Management. Det blev til en spændende artikel omkring vores løsninger og om vores vision: At Abena Facility Management skal blive rengøringens svar på Google.

Læs eller genlæs artiklen


NYHED | AUGUST 2019

IMOP LITE - DEN MEST FLEKSIBLE MASKINE PÅ MARKEDET 
Vi byder velkommen til det nyeste skud på stammen: imop Lite. Uovertruffen manøvredygtighed og fleksibilitet gør imop Lite til den ideelle gulvvaskemaskine.

Læs mere

keyboard_arrow_up
Loading...