MILJØ OG BÆREDYGTIGHED

Hvordan bliver man en grønnere virksomhed?

Med ABENA Facility Management som samarbejdspartner hjælper du med at skåne miljøet og styrke din virksomhedens grønne profil. Når du vælger vores allergi- og miljøvenlige produkter på ABENA Online med Svanemærket, EU-blomsten eller astma-allergimærket, er du med til at skabe et fysisk sundt arbejdsmiljø i virksomheden og samtidig skåne naturen.

Læs mere om, hvordan ABENA sikrer, at vores produkter opfylder internationale krav til bæredygtighed. 

Når vi tænker forretning, tænker vi også miljø. For at bevare miljøet for fremtidige generationers skyld er det vigtigt at gå forrest i kampen for naturen. Det gør vi hos ABENA.

ABENA og Miljøet

Hos Abena tager vi klimadebatten alvorligt. Derfor gør vi det nemt for vores kunder selv at skåne miljøet og samtidig styrke deres grønne profil ved at købe miljøvenlige alternativer. Det gør vi bl.a. i kraft af vores omfattende sortiment af miljø- og klimavenlige produkter samt gennem det Grønne ABENA Indeks på ABENA Online, der gør det enkelt og overskueligt at vælge grønt. 

For at sikre at alle vores miljømærkede produkter altid lever op til både miljø- og kvalitetskrav, er såvel vores leverandører som egne produktionsfaciliteter underlagt streng kontrol. Denne varetages af både interne og eksterne instanser, der garanterer for produkternes høje kvalitetsniveau.

 

Kvalitetssikring af leverandører til ABENA

Alle ABENAs leverandører har forpligtet sig til at opfylde en række krav, vi har stillet i forhold til miljø, etik, social ansvarlighed, sikkerhed og økonomi.

Før en producent kan godkendes som leverandør til ABENA, gennemgår denne en lang række strenge kontroller. Leverandørerne besøges herudover løbende af ABENAs produktchefer for at sikre, at den enkelte leverandør til enhver tid lever op til både ABENAs og myndighedernes krav.

Certificeringer

Vi er bevidste om, at alle kommercielle aktiviteter har en påvirkning på miljøet og derfor tager vi altid de nødvendige forholdsregler, for at reducere denne påvirkning mest muligt.

En meget stor del af vores produkter og produktionsfaciliteter er certificerede eller mærket gennem en lang række anerkendte mærkningsordninger. Mærkningsordningerne hjælper både forbrugere og virksomheder med at vurdere, om produkter fremstilles, bruges og afskaffes på en ansvarlig måde. Vi er bl.a. FSC™ certificeret. FSC™ (Forest Stewardship Council) er en international ikke-statslig organisation, som arbejder for at fremme ansvarlig skovforvaltning globalt. FSC™-certificerede produkter er fremstillet af råmaterialer fra velforvaltede skove og ansvarlige kilder. Mærkets sporbarhed og integritet opretholdes gennem strenge kontrolforanstaltninger, og ved at vælge FSC-certificerede produkter er du med til at tage vare på skovene og de mennesker og dyr, der lever i dem. 

ABENA er certificeret efter miljøledelsesstandarden ISO 14001 og kvalitetsstyringssystemet ISO 9001, vi er partnere i FN’s Global Compact-initiativ, og vi samarbejder med en lang række organisationer bag mærkningsordninger som f.eks. Svanemærket, EU-blomsten, Den Blå Engel, Øko-Tex og mange flere.

 


Produktcertificeringer

 

ABENA Produktion
ABENA A/S


Læs mere

ABENA Produktion
ABENA A/S


Læs mere

ABENA Produktion
ABENA A/S
Rul-let

Læs mere

ABENA Produktion
ABENA A/S
Rul-let

Læs mere

ABENA Produktion 
ABENA A/S
Rul-let

Mærkningsordninger

Kvalitetssystemer

ABENA Produktion

Læs mere

ABENA Produktion
ABENA A/S
ABENA Logistik
Rul-let

ABENA Produktion

ABENA Produktion
ABENA A/S

Læs mere

Internationale forordninger

ABENA Produktion
ABENA A/S

ABENA A/S

Læs mere

 


Bemærk, at certifikaterne på listen kun relaterer sig til de individuelle produkter, de optræder på. De respektive mærker og licensnumre er vist på selve produkterne på henholdsvis webshops, kataloger og emballage.

Find det helt rigtige miljøvenlige produkt til netop dit behov

 

Prøv vores Product Selector

Få råd og vejledning af vores konsulenter
til en skræddersyet, miljøvenlig løsning.

 

ABENA A/S
Egelund 35
6200 Aabenraa

Tlf.: 74 31 18 18
Mail: info@abena.dk

keyboard_arrow_up
Loading...