LÆGER & TANDLÆGER

Facility Management
Læger og Tandlæger

Hvordan gør man et læge- eller tandlægebesøg til en tryg og god oplevelse? Hygiejnen i klinikken skal selvfølgelig være i orden, både når det gælder lokaler, udstyr, personale og patienter. Derfor er en korrekt og grundig rengøring alfa og omega, når din kliniks image skal plejes, og når der skal skabes gode og hygiejnesikre omgivelser for personale og patienter. Vores totalløsninger inden for rengøring sikrer dig de rigtige valg, som giver en grundig og fyldestgørende rengøring i både dit konsultationsrum, venteværelset og i bad- og toiletmiljøer. At sikre en skinnede ren praksis – og hermed et pletfrit image – kræver også korrekt kildesortering. Hos os finder du den kildesorteringsløsning, der passer til netop dit behov. 


Hvordan finder man de rigtige Facility Management produkter til lægehuset eller tandlægeklinikken? Svaret ligger i vores product selector.
Prøv vores product selector, der kan guide dig til produkter der passer til dine behov.

Hvordan finder man de rigtige Facility Management produkter til lægehuset eller tandlægeklinikken?

Prøv vores product selector, der kan guide dig til produkter der passer til dine behov.

Hvis du allerede er Abena Online kunde og ligger varer i kurven, kan du trykke på "vis varer i Abena Online" for at foretage købet via din profil.

keyboard_arrow_up
Loading...