VIDENSCENTER

Kildesortering

Daglig affaldshåndtering kan skabe forskellige udfordringer for vores kunder. Fælles for de fleste erhvervsområder er, at der i dag og fremover vil stilles stadig større krav til kildesortering. Med ABENA Facility Management får du gennemtestede løsninger til sortering af alle typer affald, uanset om det er madaffald, papir/pap, metal, plast, dåser og flasker, brændbart eller andet. Få svar på alle dine spørgsmål og vejledning til, hvordan du kan optimere din kildesortering. 

ABENAs vejledning i affaldssortering sker med udgangspunkt i Miljøstyrelsens sorteringsvejledning om Strømlinet affaldssortering (mst.dk). Ved tvivlsspørgsmål kan du kan spørge din kommune om yderligere oplysninger vedrørende konkrete produkters affaldssortering. 


 

I 2022 skal 
50% 
af husholdningsaffaldet
genanvendes

KLAR, PARAT, SORTÉR!

Ressourcestrategien "Danmark uden affald" kommer i de kommende år til at betyde nye regler for både virksomheder og privates kildesortering. 

I Klimaplanen fra d. 16. juni 2020 blev det vedtaget, at alle danske husholdninger skal sortere deres affald i 10 fraktioner. Læs mere om de 10 fraktioner og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde dig.

Læs mere om 10 affaldsfraktionerNemmere kildesortering med Sækko-Boy

Efter en lang test- og udviklingsperiode kan ABENA nu præsentere dig for en ny løsning til de velkendte Sækko-Boy-stativer.

Vi har taget udgangspunkt i de eksisterende produkter og tilføjet nye spandeløsninger, der giver dig mulighed for at opdele stativet i fire fraktioner. Spandene er i 100 % genbrugsplast, og der er mulighed for at tilkøbe låg, så du undgår eventuelle lugtgener fra fx madaffald. Med disse nye montérbare spande vil du kunne få op til fire farveopdelte fraktioner på dit eksisterende stativ. Stativerne er ligeledes nemme at flytte og sparer derved også plads i depotrum, affaldsrum og på gangarealer eller lignende.


 


Sækko-Boy monteringsvideo

Se videoen og oplev hvor nemt det er at fraktionsopdele Sækko-Boy stativet.

 


Sækko-Boy monteringsvideo

Se videoen og oplev hvor nemt det er at fraktionsopdele Sækko-Boy stativet.Løsninger til affaldssortering

10 nye fraktioner kræver flere spande, poser og inddelingssystemer, der også skal leve op til kravene for korrekt håndtering af de enkelte affaldstyper. Se vores store udvalg af løsninger til affaldssortering i kataloget.


  Affaldssortering

  Er du klar til en ny affaldssortering?

Poseoversigt

Læs mere i vores brochure om, hvordan du som virksomhed kan optimere din kildesortering og være med til at skabe et DANMARK UDEN AFFALD.

Vælg herunder brochuren, som passer til din branche.

Virksomheder

Skoler & institutioner

Klinikker

  Hotel og Restauration

Produktviden

Se en af vores videoer eller download en brochure
og find den rette løsning indenfor affaldssortering til netop dit område. Kontakt ABENA Facility Management

- og få lavet en skræddersyet løsning til din virksomhed.

 

ABENA A/S
Egelund 35
6200 Aabenraa

Tlf.: 74 31 18 18
Mail: info@abena.dk

keyboard_arrow_up
Loading...